"A fost pusă să cânte live și nu a putut". Sanda Ladoși a pus-o la zid pe Inna la "40 de întrebări cu Denise Rifai". Ce părere are artista despre Delia, Andra și Theo Rose

Autor: Diana Bostan

Sanda Ladoși la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: KANAL D „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sanda Ladoși, una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii românești, a făcut afirmații neașteptate la adresa Innei, duminică seară, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Sanda Ladoși, cunoscută pentru contribuțiile sale semnificative la peisajul muzical al anilor '90, a fost extrem de vehementă în ceea ce privește prestațiile muzicale ale artistei Inna. Sanda Ladoși a susținut că Inna este un produs bun, însă nu excelează și atunci când vine vorba de pretațiile live.

Motivul pentru care Sanda Ladoși nu o consideră pe Inna o artistă talentată

Totul a pornit de la o afirmație făcută de Sanda Lasoși în anul 2017, atunci când a fost întrebată, în cadrul unei emisiuni TV, cine nu ar merita să fie la radio, iar artista a dat-o pe Inna drept exemplu. Aceasta a ținut să menționeze că vorbește strict profesional și că nu are nimic cu ea ca și persoană.

Invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări”, Denise Rifai a întrebat-o pe Sanda Ladoși de ce nu o place pe Inna.

Artista a mărturisit că nu a spus niciodată că nu o place, ci că Inna este un produs bine ambalat și că referirea sa a fost făcută strict în ceea ce privește vocea cântăreței.

Citește și: Ce fel de mamă este Sanda Ladoși pentru cei doi copii adolescenți pe care îi are. Chinurile prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Nu am spus că nu-mi place, am spus că este un produs, este un concept, un produs bine ambalat. Eu am vorbit despre voce, despre nimic altceva. A fost pusă în diverse situații să cânte live și nu a putut. Nu am nici o treabă cu artistul Inna, eu nu am o problemă cu nimeni. Am dat exemplu atunci pentru că ea era foarte în vogă și ea fiind în niște studiouri în care am fost și eu...atâta

se poate, nu am nimic cu ea. Astea sunt vremurile pe care le trăim. Trăim vremuri în care scara de valori este inversă”, a spus Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Ce părere are Sanda Ladoși despre artiștii din noua generație

Artista nu s-a oprit la Inna, ci a ținut să facă unele precizări referitoare și la alți artiști de top din România.

Sanda Ladoși este de părere că sunt foarte multe voci bune și tinere în industria muzicală din România, însă din cauza noilor tendințe din muzică aceștia au fost nevoiți să se adapteze și altor genuri pentru a fi pe placul publicului.

Sanda Ladoși a ținut să precizeze, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, faptul că nu are nimic personal cu nimeni. Artista a recunoscut faptul că Theo Rose are o voce foarte bună și extrem de versatilă, fapt ce îi permite să cânte și alte genuri muzicale.

Citește și: Sanda Ladoși, legendă vie a muzicii românești, vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

„Sunt tineri din generația asta care sunt extraordinar de talentați, au voci excepționale, că au ales să cânte ce cântă este cu totul alt aspect. S-au adaptat, cum e Delia, Andra, Theo Rose are o voce foarte bună. N-am nici o treabă personală cu nimeni”, a mai spus Sanda Ladoși.