A fost respins de Andreea, iar acum a răbufnit. George, atac dur la adresa concurentei: "Nu ești tiparul meu de femeie!" Incredibil ce a putut să îi spună

,
andreea si george conflict puterea dragostei
Seba, Andreea și George de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a reușit să stârnească deja discuții aprinse în casă. George a atacat-o dur, vizibil deranjat că nu l-a ales pe el pentru dansul din ediția de ieri.


In articol:

Andreea este cea mai nouă concurentă din casa Puterea Dragostei și chiar dacă se află de foarte puțin timp în competiție, aceasta a reușit deja să încingă spiritele. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce a intrat în emisiune?

Andreea, pusă la zid de George. Ce acuzații îi aduce concurentul de la Puterea Dragostei?

În momentul în care a intrat în casa Puterea Dragostei, Andreea a dezvăluit că îl place pe George și că a luat decizia de a intra în competiție pentru el, însă, ulterior, aceasta s-a răzgândit și l-a invitat la dans pe Seba. Orgolios, George a taxat-o dur pe noua concurentă pentru acest gest, mai ales că se aștepta ca el să fie cel ales.

Nu doar că a dansat cu Seba, ci Andreea a mers cu el și în Camera Roșie, moment în care George a răbufnit. Concurentul de la Puterea Dragostei a dat de înțeles că Andreea este o persoană falsă și că s-ar potrivi foarte bine cu Seba, având în vedere că și el a declarat inițial că o place pe Aya, ca mai apoi să își schimbe părerea și să își îndrepte atenția către Alexandra și Mădălina.

George i-a reproșat Andreei că și-a schimbat părerea de la un moment la altul și nu a ezitat să îi spună direct că nu este genul lui de femeie și că nu o place.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 22 septembrie - A doua parte - VIDEO. Andreea, jignită de Akebono!

George: Și tu, și el (n.r Seba) v-ați sucit la câteva secunde distanță. D-asta sunteți ștou amândoi.

Andreea: Eu v-am făcut un top trei și voi ați insistat să vă zic numele unei singure persoane, pentru cine am venit.

George: Dacă eu personal, în momentul în care tu ai spus că ai venit pentru mine îți zâmbeam sau îți arătam, oarecum, că sunt interesat de tine, tu și dansai cu mine și mă luai și în camera roșie. Ai văzut că nu s-au întâmplat lucrurile astea din partea mea, ai sărit imediat la Seba. 

Andreea: Nu este adevărat, eu vreau să cunosc persoana respectivă mai bine pentru că eu nu am de unde să știu că vreau ceva cu acea persoană. 

George: Eu nu regret, dacă erai o femeie care îmi plăcea stai liniștită că aveam o altă atitudine, stai liniștită că nu regret asta. Nu ești tiparul meu de femeie.

Citeste si: George a spus totul! De ce s-a despartit, de fapt, de Mona

Andreea a fost pusă la zid și de restul băieților, printre cei mai vocali fiind Akebono. Acesta a făcut glume pe seama ei, lucru care a deranjat-o pe concurentă.

Andreea: Vezi că e expirată gluma.

Akebono: Auzi, puternico, vezi că vorbești cam mult și prost. 

Andreea: Vorbesc mult și prost? Eu cred că tu faci glume super proaste. 

În plus, Akebono s-a legat și de aspectul fizic al Andreei, spunându-i acesteia că nu are sâni.

Citeste si: Live Video Puterea Dragostei - Ediția de marți, 22 septembrie - Prima parte: Alexandra și Nicos, la cuțite - Vezi emisiunea online

 

Citește și:

Livian și Florentina se pregătesc de botez! Anunțul făcut de câștigătorul "Puterea dragostei"

Mihai Petre, după ce a fost dat afară de la PRO TV: 'Sunt liber de contract'

Felicitări! O fostă concurentă de la "Bravo, ai stil!" va deveni mămică pentru prima oară!

Bianca Comănici a ajuns la capătul puterilor: "Vreau să dorm să nu mă mai gândesc la nimic..." Mesajul emoționant transmis de fosta concurentă de la Puterea Dragostei

5 locuri de vizitat la munte în România. FOTO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies