A fost retinut Nicusor Constantinescu, cel mai VANAT personaj al momentului? Autoritatile romane tac malc!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

O veste traznet zguduia Romania la primele ore ale diminetii. Nicusor Constantinescu ar fi fost retinut in Turcia si ar urma sa ajunga in tara, dupa cum sustine avocatul sau.

Cel mai vanat personaj politic al momentului, ar fi ba prin America, ba prin Turcia. Cel putin ultima informatia venita de la avocatul sau spune ca presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta ar fi avut parte de o mare surpriza la Islanbul, unde s-ar fi dus la tratament.

Nu a fost, insa si arestat! Ba chiar, Nicusor Constantinescu are de gand sa surprinda pe toata lumea. Pe site-ul IGP-ului, Nicusor Constantinesacu aparea in urma cu o ora si jumtate, in calitate de urmarit international.

Drept urmare, Constantinescu ar trebui sa fie saltat de politisti indata ce apare pe teritoriul Romaniei. N-ar fi la prima intalnire cu poltistii. Iata cum au decurs celelalte! Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta este cercetat in judecata in trei dosare penale pentru infractiuni de coruptie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO126308##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.