A fost reținută mama celor trei copii care au murit arși de vii, în București. Femeia era plecată de acasă când a avut loc tragedia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 feb 2023, 10:23

Incendiul în care cei trei minori, cu vârste de doi, trei și șase ani, și-au pierdut viața a izbucnit pe data de 31 ianuarie 2023

Sursa: Facebook

Mama celor trei copii din București, care au ars de vii, după ce patul în care se aflau a luat foc, a fost reținută pentru ucidere din culpă, pentru 24 de ore.

Mama celor trei copii din București, care au ars de vii, în timp ce aceasta i-a lăsat nesupravegheați, a fost reținută pentru ucidere din culpă. Astăzi, 7 februarie, femeia și soțul acsteia au fost duși la audieri.

A fost reținută mama celor trei copii din București, care au ars de vii

În urmă cu scurt timp, părinții celor trei frați au ajuns la Serviciul Omouri din cadrul Poliției Capitalei, pentru a fi supuși unei noi runde de audieri.

În timpul audierilor, femeii i s-a adus la cunoștință faptul că va fi reținută pentru 24 de ore, fiind acuzată de ucidere din culpă și de distrugere din culpă.

Ulterior, aceasta urmează să fie dusă în fața procurorilor care urmează să decidă dacă, în cazul femeii, vor dispune o altă măsură sau dacă vor cere arestarea ei, potrivit antena3.ro.

Incendiul în care cei trei minori, cu vârste de doi, trei și șase ani, și-au pierdut viața a izbucnit pe data de 31 ianuarie 2023, în casa familiei, din Sectorul 5 al Capitalei.

Tragedia a avut loc în timp ce mama lor era plecată la altcineva și nu a avut cine să îi ajute pe cei mici.

Citește și: Incendii de vegetație în Chile! Peste 10 oameni au murit, iar 14.000 de hectare au ars complet

Pentru sursa menționată anterior, unchiul mamei a declarat că, în momentul tragediei, aceasta se afla în stare de șoc și nu era coștientă de afirmațiile pe care le spunea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Acum spune ceva, acum spune altceva, țipă, urlă și au băgat-o în mașina de poliție să nu vadă când sunt copiii scoși pentru a fi duși la INML. Nu am înțeles nimic de la ea, a început să țipe, să urle, să se tăvălească, e plină de funingine, cum s-o fi chinuit singură acolo”, a povestit bărbatul.

Incendiul a izbucnit din cauza unei brichete

Potrivit G4Media, focul a izbucnit, după ce unul dintre copii s-ar fi jucat cu o brichetă. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Când au avut loc prima audiere, femeia a spus că se afla acasă în momentul în care incendiul a luat naștere.

Ulterior, în timpul celorlalte audieri, a recunoscut că era la niște rude.

Citește și: O clădire din Baia Mare a fost cuprinsă de flăcări după ce oamenii străzii au pornit un foc pentru a se încălzi

Personalul SMURD a încercat timp de o oră să resusciteze doi dintre copii, al treilea fiind scos din casă deja mort. Tatăl copiilor era plecat în Germania, la muncă, dar s-a întors în țară de ugență.

 

Taguri: