A fost sau nu amanta lui Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan a dezvăluit dacă l-a despărțit pe Reghe de fosta soție: „Eu eram divorțată, mi-a explicat că...” 

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 dec 2020, 23:42
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, un cuplu celebru în showbizul din România
Sursa: Instagram

Anamaria Prodan este o femeie de succes, cu o carieră impresionantă în lumea fotbalului. Viața sa profesională, dar și personală a ținut mai tot timpul prima pagină a ziarelor din România. Care este adevărul despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan a fost și este în continuare o personalitate marcantă a showbiz-ului autohton, motiv pentru care, de-a lungul timpului, oamenii au fost interesați să afle cât mai multe detalii despre viața acesteia. Vedeta a făcut nenumărate dezvăluiri din viața personală, iar acum a precizat cum a început relația sa cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a spus tot adevărul despre relația cu Laurențiu Reghecampf

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Anamaria Prodan a răspuns la mai multe întrebări și a lămurit un aspect care a stârnit foarte multe controverse de-a lungul timpului. Acuzată în trecut că i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf și că l-ar fi despărțit pe acesta de fosta soție, vedeta a explicat cum au stat lucrurile în realitate și care este, de fapt, adevărul.

Anamaria Prodan a dezvăluit că relația ei cu Laurențiu Reghecampf a început în momentul în care acesta și fosta lui soție nu mai aveau nicio legătură, astfel că nu ea a fost motivul pentru care antrenorul de fotbal a decis să pună capăt primului mariaj.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi, după ce a fost ajutată de Gigi Becali. Ce a făcut omul de afaceri

„Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod. Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este.

Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost da răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale.”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Citeste si: Anamaria Prodan avere: cati bani are in realitate impresara