A fost sau nu invidioasă Ilinca Vandici pe Gabriela Cristea. Ce spune prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” despre evenimentul neplăcut din urmă cu câțiva ani: ”Poți evolua în viață”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 apr 2022, 13:52

A fost sau nu invidioasă Ilinca Vandici pe Gabriela Cristea. Ce spune prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” despre evenimentul neplăcut din urmă cu câțiva ani

Sursa: Captură KANAL D

La un moment dat, în presă, se zvonea că Ilinca Vandici ar fi lansat un atac direct la adresa Gabrielei Cristea, care, la momentul respectiv, avea salariul mai mare decât ea cu 1000 de euro. Prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” a dezmințit zvonurile și a precizat cum au stat lucrurile.

Ilinca Vandici, invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a dezmințit zvonurile despre invidia pe care ea i-ar fi purtat-o Gabrielei Cristea, la vreme când cea din urmă încă făcea parte din trustul Kanal D, pentru că ar fi avut un salariu mai mare decât ea cu 1000 de euro. 

Ilinca Vandici a fost invidioasă pe Gabi Cristea pentru că avea un salariu mai mare decât ea?!

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” a fost invitată la 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a făcut mărturisiri neașteptate despre cariera sa, despre viața personală, dar și despre cele mai controversate evenimente din viața ei. În urmă cu câțiva ani, s-a scris în presă că Ilinca Vandici ar fi fost invidioasă pe Gabriela Cristea, care l-a acea vreme îi era colegă de breaslă. Denise Rifai a întrebat-o pe vedeta Kanal D dacă onorariul unei vedete este măsura valorii sale.

Citeste si: Ilinca Vandici: „Fac terapie de 2 ori pe săptămână” Motivul pentru care prezentatoarea ''Bravo, ai stil'' merge la psiholog

”În niciun caz, în niciun caz. Cred așa, ca să poți evolua în viață, ca să ajungi să fii remunerat la adevărata ta valoare, trebuie să muncești mult, foarte mult. Probabil că dacă stăm să luăm lucrurile psihanalitic, dacă vrei, nu poți niciodată că cuantifici valoarea în ceva material, este absolut imposibil.

A, da, că în urma muncii tale ești plătită, normal, se întâmplă asta pentru oricine...Asta nu înseamnă că aceea e valoarea lui ca om, asta nu înseamnă că aceea este valoarea lui profesională, asta înseamnă că doar acela este locul de muncă pe care îl are omul în momentul respectiv, înseamnă că atâta poate în momentul respectiv, dar nu înseamnă niciodată că se va opri sau că nu poate să-și dorească mai mult.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Eu nu știu de unde povestea asta cu Gabriela Cristea, sunt șocată, surprinsă și uimită. Nu a existat asta niciodată. De unde să știu eu ce salariu ai tu, de exemplu. Mi se par niște lucruri atât de sensibile, care țin de bun-simț, nu aș putea să întreb asta niciodată pe cineva.

Nu e treaba mea. E treaba mea ce fac eu, cât câștig eu”, a spus Ilinca Vandici.

Citeste si: Care au fost cele mai scumpe cadouri pe care Ilinca Vandici le-a primit din partea bărbaților din viața ei: ”Am avut relații cu milionari”

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.