A fost spectacol in Los Angeles. Intreaga suflare din muzica s-a adunat la decernarea premiilor Grammy! Uite care au fost marii castigatori

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:31

Celebra sala de ceremonii Staples Center a gemut de vedete care mai de care mai nonconformiste, pregatite sa faca senzatie.

Hituri deja binecunoscute in toata lumea au fost din plin recompensate pe scena. Vedete precum Justin Bieber, Carrie Underwood, John Legend sau Taylor Swift s-au aflat in elementul lor in fata fotografilor adunati la eveniment.

Cea mai nonconformista vestimentatie a serii a fost insa, de departe, cea aleasa de Lady Gaga. Artista a adus un omagiu regretatului David Bowie si a urcat pe scena cu un colaj format din 10 piese celebre ale acestuia.


Stilul vestimentar androgin si atitudinea extravaganta s-au incadrat perfect in show-ul pe care l-au putut vedea invitatii.

Cinci piese devenite deja hituri in toata lumea s-au luptat pentru primul loc si castigarea trofelului Grammy. Insa numai una a iesit castigatoare. Balada „Thinking out Loud” i-a adus in sfarsit artistului Ed Sheeren premiul mult asteptat!

Nerabdarea a atins cote maxime la anuntul castigatorului pentru cea mai buna inregistrare a anului.

Artista Beyonce, cea care a inmanat premiul, aproape ca nici nu a apucat sa-si termine ideea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surpriza serii a venit din partea artistei Taylor Swift.

Tanara a castigat pentru a doua oara trofeul Grammy pentru cel mai bun album, devenind astfel prima si cea mai tanara femeie din istoria decernarii premiilor, cu o astfel de performanta.
Taylor a surprins publicul cu o performanta senzationala a uneia dintre piesele de pe album, savurandu-si din plin victoria.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.