„A fost ultima zi”. Postarea făcută de Andreea Mantea care i-a impresionat pe fani. Ce anunț a făcut prezentatoarea de la „Casa iubirii”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 16 oct 2023, 12:46

Ce le-a transmis Andreea Mantea fanilor

Sursa: Instagram

Andreea Mantea are un băiețel, pe nume David, pe care îl ia peste tot cu ea. Cei doi profită de fiecare ocazie pentru a petrece clipe memorabile împreună, bucurându-se de frumoasa lor relație mamă-fiu.

Andreea Mantea, renumita prezentatoare de la „Casa iubirii”, a avut parte de un weekend plin de voie bună, în care a petrecut momente frumoase alături de băiețelul ei, David.

Ce anunț a făcut Andreea Mantea

Vedeta și-a petrecut sfârșitul de săptămână la Constanța, bucurându-se de vremea însorită, resimțită în multe zone din țară.

Bruneta a fost în compania lui David, la malul Mării Negre, care a fost, și el, entuziasmat de clipele frumoase petrecute cu mama lui, după cum se poate observa în fotografiile

postate de aceasta.

Având o relație strânsă cu fanii ei, prezentatoarea a vrut să le transmită și lor o parte din bucuria sa, așa că a postat mai multe fotografii în care se ținea de mână cu fiul ei, pe malul mării. Cei doi păreau cu adevărat încântați de superbul peisaj din spate.

„Astăzi a fost ultima zi călduroasă de toamnă (cel puțin asta zic meteorologii), iar noi am petrecut-o la mare!!!”

Andreea Mantea și David au ajuns la Constanța cu ocazia nunții lui Bursucu, prezentatorul de la emisiunea „Roata Norocului”. Acesta s-a căsătorit chiar weekend-ul trecut, iar la marele eveniment a fost invitată și fosta lui colegă de la emisiunea „Se strigă darul”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Andreea Mantea, anunț important pentru concurenții din Casa iubirii! „Este o Gală cu eliminare!” Aflați ce reacții se vor stârni și cine va pleca acasă, duminică, 15 octombrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Postările Andreei Mantea i-au impresionat pe fani

La eveniment, vedeta a fost îmbrăcată într-o frumoasă rochie roșie lungă, iar partenerul ei nu a fost mai prejos.

Micuțul David a purtat un costum bleumarin foarte elegant, cei doi atrăgând privirile multora.

Chiar și prezentatoarea a fost mândră de frumosul ei băiat, lăudându-l pe rețelele de socializare. „Doamne, ce partener frumos am!”, a scris Andreea Mantea în descrierea unei fotografii de la nuntă, în care ea și David strălucesc împreună.

Atât la poza făcută la eveniment, cât și la cea de la malul mării, cei doi au strâns zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Fanii au vrut să le arate celor doi cât de mult îi apreciază, transmițându-le diverse complimente.

„Sunteți senzaționali!/ Străluciți de frumusețe, dragilor! Sunteți extrem de minunați! Așa mamă, așa fiu!/

Mi-nu-nați! Mă bucur că ați avut parte de o zi superbă, într-un cadru de poveste, chiar la malul mării!/ Vrei să furi ultimul bronz?”,  au fost câteva dintre comentariile de la postările Andreei Mantea.

Citește și: De cine a fost însoțită Andreea Mantea la nunta lui Bursucu: ”Ce partener am”. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta sa

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.