„A fost un accident în fața noastră”. Vlăduța Lupău, martoră la tragedia rutieră din Rădăuți, care a ucis patru membri ai unui ansamblu folcloric

Author: Lavinia Medrea

Vlăduța Lupău, martoră la tragedia rutieră din Rădăuți, care a ucis patru membri ai unui ansamblu folcloric

Sursa: Instagram Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a fost martoră la accidentul din Rădăuți, care s-a soldat cu decesul a patru membri ai unui ansamblu folcloric.

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite și cele mai iubite cântărețe de muzică populară și de petrecere, a vorbit despre tragicul accident din Rădăuți, care s-a soldat cu moartea a patru membri ai unui ansamblu folcloric.

Vlăduța Lupău, martoră la tragedia rutieră din Rădăuți

Când a avut loc cumplitul accident, care a duc la decesul a patru tineri cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, Vlăduța Lupău se afla în drum spre Cluj.

Artista venea de la Suceava și, la patru mașini distanță față de ea, avea loc tragedia.

După ce a aflat mai multe informații despre accident, Vlăduța Lupău a transmis un mesaj dureros pe Instagram.

Citește și: „Poliția l-a lăsat să plece” Informații șocante despre tragedia de la 2 Mai. Șoferul drogat ar fi fost oprit înainte de accident

„Dumnezeu să-i ducă la cerul Lui! Aseară, când veneam de la Suceava spre Cluj, undeva la 03:00 spre dimineața a fost un accident în fața noastră, la patru mașini distanță. Ei erau...”, a scris Vlăduța Lupău, plină de durere, pe Instagram. 

„Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri! Suntem alături măcar cu sufletul de Ansamblul Folcloric Florile Bucovinei”, este mesajul însoțit de fotografia postată de Vlăduța Lupău pe Instagram Story, cu cei patru tineri decedați.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patru membri ai unui ansamblu folcloric au sfârșit într-un accident rutier

Cei patru tineri făceau parte din Ansamblul Folcloric „Florile Bucovinei” din Rădăuți și doar ce cântaseră la Zilele orașului Târnăveni înainte să moară. 

Citește și: Darius este unul dintre supraviețuitorii tragediei de la 2 Mai „Pe noi ne-a lovit cu o viteză foarte mare” Tânărul își amintește cu groază momentul în care șoferul drogat a intrat în grupul lui de prieteni

„Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00. E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a spus Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți.

Trei persoane au murit pe loc, iar cea de-a patra a murit la spital în urma leziunilor grave suferite. Cea mai tânără victimă avea doar 18 ani și se grăbea să ajungă la înmormântarea bunicului ei.

„V-ați grăbit să ajungeți primii la Festivalul Îngerilor, acolo... sus. Vestea morții fulgerătoare a celor ce ne-au fost colegi și prieteni dragi ne-a lăsat un gol imens în suflete și în Familia Ansamblului Folcloric FLORILE BUCOVINEI.

Suntem alături de familiile îndoliate la ceas de grea încercare… Drum lin către ceruri, dragii noștri dragi! Nu vă vom uita niciodată, MARIA, IOANA, ANDREI și ROBERT” , a declarat Casa de Cultură din Rădăuți.