„A fost un om extraordinar”. Astăzi ar fi împlinit vârsta de 41 de ani. Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, a fost condus pe ultimul drum într-o mare de durere și lacrimi

Autor: Diana Bostan

Sorin Anghel ar fi împlinit, astăzi, vârsta de 41 de ani

Sursa: Facebook

Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, a fost condus pe ultimul drum de prieteni apropiați. Cei prezenți la înmormântare au avut doar cuvinte de laudă și de regret la adresa acestuia.

Zi neagră pentru familia lui Sorin Anghel, cel care și-a pierdut viața într-un atac cu macete la Padina. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum marți, 13 februarie, de către familie și de prieteni.

Sorin Anghel a fost înmormântat într-o mare de lacrimi

Sorin Anghel, bărbatul care și-a găsit sfârșitul într-un incident violent la petrecerea din Padina, a fost condus pe ultimul drum într-o zi încărcată de durere.

Înmormântarea sa a avut loc marți, 13 februarie, în orașul Târgoviște, unde locuia alături de soție și cei doi copii. Apropiații săi și oameni simpli, impresionați de tragedia survenită, au stat alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care și-a pierdut viața în mod tragic.

În ciuda faptului că a trecut doar câteva zile de la conflictul sângeros care i-a adus sfârșitul, curtea casei sale din Târgoviște s-a umplut rapid de coroane funerare.

Zecile de oameni care l-au cunoscut pe Sorin și care au simțit impactul pierderii sale au venit să își exprime condoleanțele și să ofere sprijinul lor în aceste momente grele.

Citește și: Antonia, profund marcată după tragedia de la Padina: „Era chiar plânsă” Unde se aflau Alex Velea și soția sa la momentul crimei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Tragedia care a învăluit familia și comunitatea locală rămâne o enigmă, iar cei apropiați nu pot înțelege de ce destinul lui Sorin Anghel s-a încheiat într-un mod atât de cumplit. Apropiații au doar cuvinte de laudă și de regret la adresa bărbatului.

„A fost ca fiul meu, a fost un om extraordinar, n-a să mai găsească firma un om ca el!”,

a mărturisit una dintre persoanele prezente la înmormântarea lui Sorin Anghel, pentru   observatornews.ro.

Bărbatul ar fi împlinit, astăzi, vârsta de 41 de ani

Soarta lui Sorin Anghel s-a schimbat într-un mod tragic în noaptea de 10 spre 11 februarie, atunci când, în urma unei altercații cu cei 3 suspecți, bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori, pierzându-și viața chiar în brațele soției sale.

Într-o ironie dureroasă a destinului, marți, 13 februarie, Sorin a fost condus pe ultimul drum, cu doar două zile înainte de ziua sa de naștere, care ar fi fost sărbătorită alături de familia sa, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, rupe tăcerea: „M-a lovit cu palma peste față”. Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea crimei și de la ce a pornit totul

În timp apropiații încă se confruntă cu șocul pierderii, cei trei presupuși agresori rămân în detenție, fiind arestați preventiv. Autoritățile continuă ancheta și caută arma utilizată în comiterea crimei, în încercarea de a face lumină asupra circumstanțelor care au dus la tragicul sfârșit al bărbatului în vârstă de 41 de ani.