A fost vazut „defiland” cu masina prin albia raului Dambovita, in Bucuresti. Priviti ce imagini a surprins un amator!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:34

Mare si primitoare este gradina Domnului, dar multi se incapataneaza sa iasa din ea!

Nu mica i-a fost mirarea trecatorului ce se afla pe langa cheiul Dambovitei sa vada o masina cum se invarte prin albia secata. Asa ca omul a pus mana pe telefon si a filmat tot ce-a apucat.

In albia raului, o masina de teren, neagra, cu geamuri fumurii, pare sa fie oarecum „pierduta”. Nu se stie pe unde a intrat si nici ce cauta acolo. Insa masina se indreapta incet catre unica iesire de prin zona: o rampa destul de abrupta.



Este greu de ghicit ce ganduri are soferul masinii. La o prima vedere, pare sa incerce sa urce, insa se opreste dupa numai doi metri si ramane acolo pret de cateva secunde.


Omul pare sa se hotareasca destul de greu ce vrea sa faca. Dupa ce zaboveste cateva secunde pe rampa, da cu spatele cativa metri apoi „incremeneste” din nou pentru cateva secunde.
Sa nu stie oare nici el ce vrea sa faca?

Pana la urma, soferul intoarce masina si dispare. Porneste cu avant prin albia secata, ca si cand si-ar fi reamintit, brusc, drumul.

Odata ce imaginile au fost postate pe internet, oamenii si-au dat cu presupusul despre ciudata „escapada” din Dambovita iar lucrurile au inceput sa se limpezeasca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.