A fost vreodată Andreea Raicu agresată fizic de Tudor Chirilă? Fosta prezentatoare TV a spus adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „O singură dată”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 apr 2023, 23:21

A fost vreodată Andreea Raicu agresată fizic de Tudor Chirilă? 

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată a fost Andreea Raicu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitată a fost Andreea Raicu, o cunoscută imagine a televiziunii românești.

Andreea Raicu, adevărul despre Tudor Chirilă

Andreea Raicu este o celebritate de televiziune din România, născută pe 18 iulie 1977 în București.

Ea și-a început cariera ca model și a câștigat mai multe concursuri importante de modelling, după care a intrat în lumea televiziunii, devenind cunoscută pentru prezentarea unor emisiuni importante de divertisment precum Big Brother și Megastar. Este considerată un „fashion icon”, promovând stilul și bunul gust în vestimentație.

Andreea are o implicare variată în lumea modei, fiind stilist pentru diverse reviste de modă, lansând colecții alături de designeri români de renume și concepând proiecte media care să promoveze stilul și moda ca mod de viață.

Pe lângă asta, Andreea a inițiat și susținut de-a lungul carierei sale numeroase proiecte caritabile și este membru în consiliul director al Festivalului Brazilor de Crăciun, susținut de Organizația Salvați Copiii.

Citește și: Andreea Raicu: Trei lucruri mai puțin cunoscute despre invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În 2008, după doi ani de relație, Andreea și Tudor au decis să încheie relația lor, fără să ofere explicații cu privire la motive. Tudor Chirilă a scris pe blogul său, la acea vreme: „Este public. Andreea și cu mine am ales să ne despărțim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii”.

A fost sau nu Andreea Raicu agresată fizic de Tudor Chirilă

„Cât de mult v-a plăcut Vama Veche?”, este întrebarea cu numărul 16, adresată de Denise Rifai.

„Până să-l cunosc pe Tudor și să l-am invitat la emisiune, la Reuniunea de Clasă, cred că nu am ascultat niciodată Vama Veche (n.r.: trupa din care face parte Tudor Chirilă). Nu mergeam la petrecerile unde se asculta foarte mult Vama Veche.

A început să-mi placă după ce am început să am o relație cu el (n.r.: cu Tudor Chirilă) și am ascultat dar, într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultoasă.

Citește și: Andreea Raicu, o carieră de succes clădită cu propriile forțe. Ce studii are fosta prezentatoare TV?

Nu, nu m-a agresat Tudor niciodată. Au fost relații tumultoase pentru că, fiind vorba de pasiune, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat o singură dată în așa fel încât nu a trebuit să… adică, nu a mai existat a doua oară”,

a răspuns Andreea Raicu.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.