A fost ZIUA EXAMENELOR! Liceenii si elevii de clasa a 8-a au trecut astazi prin probe de foc. Iata cum s-au descurcat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:24

"Daca am invatat este imposibil sa nu ne descurcam". Aceasta a fost atitudinea pe care au avut-o elevii inainte de proba orala la o limba straina.

Dar nu toti au fost la fel de increzatori. In mai toate domeniile la ora actuala li se cere angajatilor sa cunoasca cel putin o limba de circulatie internationala. Asa ca elevii constiinciosi s-au pus din timp cu burta pe carte. Ce au reusit sa invete pana acum?

 

Gabriel, elev la liceul Elie Radu din Capitala, spune ca proba lui preferata in acesta sesiune de BAC este examenul la limba engleza si ca nu a fost nevoit sa se pregateasca prea mult.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Daca elevii de liceu au luat probele mai in gluma, mai in serios nu la fel a fost atmosfera la capacitate. Anissa

este numai unul din cei aproape doua sute de mii de elevi care azi au trecut prin emotiile evaluarii nationale la limba romana. Copila rasufla usurata si ne impartaseste parerea ei despre subiecte!

 

Si nu doar elevii au simtit fiori reci pe sira spinarii. Parintii au fost la fel de stresati! Si-au asteptat odraslele la gardul scolii cu speranta ca au rezolvat toate subiectele!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.