A furat o bicicleta si a RETURNAT-O posesorului cu un bilet de multumire. Vezi cum s-a terminat intreaga poveste! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:40

Proprietarul bicicletei a ramas mut de uimire!

Draga posesor al bicicletei,
Sambata, 20 aprilie,  am absolvit universitatea si m-am imbatat de bucurie. Dupa ce am iesit din bar mi-am dat seama ca e prea tarziu ca sa mai prind autobuzul si nu mai aveam niciun ban ca sa iau taxiul. Ti-am imprumutat bicileta fara permisiunea ta
”, si-a inceput hotul scrisoarea.

Este povestea incredibila a unui posesor de bicicleta care si-a recuperat bunul intr-un mod cu totul neobisnuit.
Se pare ca un student beat i-a furat bicicleta tarziu in noapte pentru ca nu mai avea cum sa se intoarca acasa. Probabil a doua zi dimineata, cand s-a trezit din aburii alcoolului consumat in exces cu o seara inainte, si-a dat seama ce a facut si a fost cuprins de remuscari. A returnat bicicleta, insotita de un bilet explicativ, prin care ii multumea, de fapt, proprietarului ca i-a imprumutat, chiar si fara voia sa, bicicleta.
Drept recunostinta, dar si pentru a-si cere scuze, i-a lasat si un cupon prin care sa isi ia gratis o prajitura cu ciocolata. Biletul s-a inchietat scurt, dar cuprinzator:" Hotul bicicletei"!


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-9f02f7413f24b42b9ed7efd8ec624852.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-e9acbc44e77591e66f8ac89477948052.jpg

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.