A gasit in padure acest sarpe si i s-a parut extrem de ciudat cand a vazut ca are o umflatura mare si rotunda in corp. L-a dus la un cabinet veterinar, iar cand medicii au aflat ce avea acolo au incremenit! Uite ce mancase animalul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:28

Clipul de mai jos a ajuns viral pe Facebook si a strans pana acum aproape 3.1 milioane de vizualizari in doar o saptamana de la postare.

Totul a inceput dupa ce un barbat a gasit intr-o padure un sarpe lung de 1.5 metri. In mod normal l-ar fi ignorat si ar fi evitat orice interactiune cu el, dar i s-a parut extrem de ciudat ca reptila nu avea nicio reactie.

Cand s-a uitat mai cu atentie a vazut si ca sarpele avea in corp ceva perfect rotund. I s-a parut ciudat asa ca l-a luat intr-o cutie si a mers cu el la un medic veterinar, pentru a vedea despre ce este vorba.

Nu mica le-a fost mirarea celor de acolo in momentul in care au realizat ca animalul inghitise o minge de tenis. Daca aceasta nu urma sa fie inlaturata in curand, sarpele ar fi murit cu siguranta.

Asa ca veterinarii au inceput sa caute o solutie pentru a-l salva. In cele din urma au hotarat sa toarne ulei pe gura sarpelui, dupa care usor usor sa impinga mingea inspre gura acestuia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum a decurs intreaga operatiune:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.