A gasit-o pe Tinder si i-a placut cum arata, asa ca i-a trimis mesaj si i-a propus o intalnire la un suc. Cand a vazut ce i-a raspuns fata a inceput sa planga, desi era om in toata firea! Uite ce i-a scris

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 11:55

Povestea alaturata a devenit cunoscuta pe Facebook si a impresionat zeci de mii de oameni din intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce Andy Bell, un tanar in varsta de 26 de ani, a agatat-o pe Tinder pe Anna Swabe, o fata atragatoare, care isi cauta un partener.

La scurt timp dupa ce si-au studiat profilele cei doi au inceput un schimb de mesaje in urma caruia au stabilit o intalnire fata in fata, pentru a se cunoaste mai bine.

Doar ca, inainte de acest pas, Anna a facut o marturisire care l-a socat pe Andy: i-a spus ca fix in urma cu o luna a aflat ca are o tumoare pe creier din cauza

careia medicii nu ii dau mai mult de 3 ani de trait.

Cu toate acestea, tanarul a insistat sa o cunoasca si sa lege o relatie cu ea, fapt care a impresionat-o pana la lacrimi pe Anna.

"Am fost bulversat cand am aflat ca o fata atat de frumoasa si plina de viata mai are atat de putin de trait. M-a impresionat si mai tare faptul ca ea incerca sa nu fie afectata deloc de acest lucru, m-am indragostit de optimismul ei", marturiseste tanarul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"I-am trimis cu teama mesajul in care ii spuneam despre boala mea. Am inceput sa plang in momentul in care am vazut ca inca e interesat de mine si ca vrea sa ne vedem.

Este un om minunat! Cine ar vrea sa lege o relatie cu o fata care e pe moarte?!", a spus Anna.

Cei doi au ajuns astfel sa formeze un cuplu extrem de puternic si au ajuns pana in punctul in care el i-a propus sa fie sotia lui.

Andy si Anna urmeaza sa se casatoreasca in luna septembrie a acestui an, in fata a 160 de invitati.

 

Taguri: