A gasit pe net o rochie facuta din baloane, care arata ca in poza. I-a placut la nebunie, asa ca nu a mai stat pe ganduri si a comandat-o. Cand a venit coletul si l-a deschis a inceput sa planga! Uite ce teapa uriasa si-a luat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:21

O tanara din Statele Unite a avut parte de o experienta neplacuta pe care a tinut sa o impartaseasca cu prietenii ei virtuali.

Totul a inceput in momentul in care a gasit pe internet o rochie neobisnuita, dar interesanta: aceasta era confectionata in totalitate doar din baloane, de diferite culori.

S-a gandit ca reprezinta o alegere buna pentru petrecerea pe care urma sa o aiba la locul de munca, asa ca a comandat-o. Dupa o saptamana de asteptare, cand a venit coletul, l-a deschis cu nerabdare.

A inceput sa planga insa cand si-a dat seama ca a luat teapa: toate baloanele erau sparte, astfel ca rochia era inutilizabila.

Iata cum arata obiectul vestimentar:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: