A gasit pisica asta pe strada si a luat-o imediat acasa, dar cand si-a dat seama ce defect fizic avea i s-a rupt sufletul! Uite ce are animalutul. Ti se rupe sufletul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:56

Imaginile alaturate au devenit virale pe retelele de socializare.

Multi au fost atrasi de gingasia acestei pisicute, dar dupa ce au aflat povestea ei au ramas impresionati. Sandra Coudray, stapana ei, spune ca a gasit-o intamplator pe strada, asa ca a decis sa o adopte, fiind fermecata de felul in care arata.

La scurt timp insa a observat ca felina se comporta ciudat, asa ca a mers la control la un medic veterinar. Asa a aflat cu stupoare ca pisicuta era oarba.



Cel mai probabil aceasta si-a pierdut vederea de cand era pui, din cauza lipsei de hrana. Sandra nu a dat insa inapoi si a hotarat sa o pastreze in continuare.

"Jasmine face parte din familie si este foarte iubitoare. Voi face tot posibilul ca sa aiba o viata cat mai buna si sa nu ii lipseasca nimic", spune stapana ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: