A gasit trei pui intr-o tufa din gradina si credea ca sunt de pisica, asa ca i-a luat si a decis sa ii creasca. Cand s-au facut mai mari a vazut ca trasaturile incep sa li se schimbe, asa ca a mers la un veterinar. A incremenit cand a aflat ce erau

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:00

Un barbat din Rusia a avut parte de o intamplare pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Intr-o zi ca oricare alta, in timp ce se plimba prin gradina, a gasit intr-o tufa trei pui, care nu aveau mai mult de cateva zile. A crezut ca sunt de pisica si ca au fost abandonati de mama lor, asa ca i-a luat si a decis sa aiba grija de ei si sa ii creasca.

Cu toate acestea, pe masura ce animalele se dezvoltau, si-a dat seama ca ceea ce creste nu sunt niste pui normali de pisica.

Acela a fost momentul in care a decis sa apeleze la un veterinar, pentru a-i identifica.

Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care specialistul i-a spus ca ceea ce tine in ograda sunt de fapt niste manuli, o specie de felina asemanatoare rasului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Barbatul

are grija de ei in continuare, insa peste cateva luni va trebui sa ii elibereze in salbaticie, deoarece, atunci cand ajung la maturitate, manulii sunt foarte agresivi.

 

Taguri: