A gasit un ou pe jos si, dupa ce s-a uitat cu atentie la el, a decis sa il desfaca. Cand a vazut ce era inauntru a inceput sa planga! Nu se astepta la asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:04

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 185.000 de vizualizari de cand a fost postat.

Imaginile au fost surprinse de un barbat care povesteste ca, la un moment dat, in timp ce mergea in apropierea unei plaje, a gasit un ou. Fiind curios sa vada ce e, l-a luat acasa pentru a-l studia.

Intr-un final a decis sa il sparga, iar cand a vazut ce era in interiorul lui nu si-a putut crede ochilor: este vorba despre doi pui de broasca testoasa, care venisera pe lume uniti in zona abdomenului.



Din fericire, cu o manevra executata corect, omul a reusit sa ii desparta si sa le ofere o sansa la o viata normala. Iata si imaginile:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.