A gasit valiza asta din lemn langa un tomberon de gunoi si i s-a parut interesanta, asa ca a luat-o cu el acasa. Cand a deschis-o si a vazut ce era in ea a inceput sa tremure: "La asa ceva nu ma asteptam!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 20:00

Un barbat din Statele Unite a avut parte de o reala surpriza pe care a tinut sa o impartaseasca cu prietenii lui virtuali.

Totul a inceput intr-o zi cand acesta a gasit langa un cos de gunoi o geanta mare, din lemn, cu un aspect neobisnuit. Desi a stat pe ganduri cateva minute, in cele din urma a decis sa o ia si sa o duca acasa, pentru a o studia.

In cele din urma a reusit sa o deschida, iar ceea ce a gasit in interior l-a lasat cu gura cascata.

Primul lucru care i-a sarit in ochi a fost un jurnal vechi, in care erau relatate mai multe intalniri cu obiecte zburatoare neidentificate.

Alaturi erau si cateva harti, care indicau traseul catre o serie de locuri misterioase. In plus, valiza din lemn mai continea si niste schite tehnice detaliate, ce pareau a prezenta o inventie.

Dupa ce a cautat pe internet zile intregi barbatul a aflat ca, cel mai probabil, documentele ii apartin lui Daniel Samuel Christiansen, nascut in anii 1.900

in Danemarca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.