A golit un saculet cu ceai, apoi l-a lipit, cu lac, de o unghie. Pare ciudat ce face, dar rezultatul e genial! Sigur o sa incerci si tu

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 23:16

Acest truc te va ajuta sa iti pastrezi unghiile lungi si frumoase.

Ia un pliculet de ceai si taie partea de sus, apoi goleste-l pentru ca nu vei avea nevoie de ceai. Din saculetul gol, taie o bucata dreptunghiulara, de marimea aproximativa a unghiei tale.

Daca ai unghia rupta, acoper-o pana la jumatate cu foaia de hartie iar daca unghia ta e subtire sau se exfoliaza, acopera doua treimi din unghie cu hartia.

Aplica apoi un strat de lac.

Cat timp nu s-a uscat lacul, pozitioneaza peticul astfel incat sa fie pozitionat perfect, dupa care apasa cu un deget peste hartie, ca sa elimini pungile de aer.

Lasa unghia sa se usuce, apoi aplica inca un strat de lac, care va face ca hartia saculetului de ceai sa devina transparenta. Taie excesul de hartie, pentru a da unghiei forma dorita, apoi lasa lacul sa se usuce. La final, poti folosi o pila de unghii, pentru un finisaj perfect.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”