A gonit spre moarte! Grav accident intre Arad si Oradea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Graba strica treaba, dar mai grav este ca distruge si vieti. Soferul unei masini de teren a gonit aseara cu o viteza atat de mare, incat nu a vazut sensul giratoriu de pe un drum european.

A "zburat" pur si simplu peste el si s-a rasturnat de mai multe ori, pana s-a oprit intr-un sant. Azi- noapte, la ora doua, o masina de teren gonea cu viteza pe drumul european care leaga Aradul de Oradea. Limita de viteaza pe tronsonul pe care se afla este de 30 de kilometri, insa SUV-ul a trecut aproape zburand pe langa indicator.

Soferul nu a mai reusit sa vada ca la cativa metri in fata sa era un sens giratoriu: "Rezultatele sunt, dupa cum vedeti si dumneavoastra,  doua persoane de sex masculin decedate si mai avem o persoana

de sex feminin, la spital". Singurul noroc al tinerei care se afla in masina este ca, la un moment dat, a fost aruncata din autovehicul: "o fata care era constienta, cooperanta, care este in drum spre spital pt investigatii suplimentare", au declarat medicii, imediat dupa accident.

Ceilalti doi barbati au ramas prinsi in caroseria masinii, care ajunsese o epava. Cateva minute mai tarziu, soferul si celelalt pasager au fost scosi de pompierii de la descarcerare, insa niciun efort al medicilor nu a fost suficient pentru a le salva viata.


Numai o minune a facut ca tanara sa poata supravietui, in conditiile in care masina s-a invartit de mai multe ori in aer pana sa se rastoarne in sant. Ea a suferit mai multe fracturi, dar medicii sunt convinsi ca se va recupera.
##VIDEO108626##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.