A iesit imbracata ASA cand afara erau temperaturi sub zero grade. Nu o sa-ti vina sa crezi cum a REACTIONAT cand i s-a spus sa-si puna ceva pe ea!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:57

Femeia din imagine se numeste Lisa Warner, are 36 de ani, este mama a cinci copii si ii place ce desarvarsire sa poarte numai haine sexy.

Tanara, originara din Marea Britanie, a avut curajul sa iasa afara in luna ianuarie, cand temperaturile nu depasesc zero grade, imbracata in sutien, pantaloni scurti si o vesta. Toata lumea si-a facut cruce cand a vazut-o! Blonda sexy a luat foc, insa, cand o alta femeie, in varsta de 44 de ani, i-a spus sa isi puna niste haine decente pe ea.

A sarit ca arsa si a atacat-o pe biata femeie, lsandu-i rani pe fata.

Victima, Lisa Mills, a chemat politia. Lisa Warner a fost retinuta pentru atac. Politistii i-au facut etilotestul si au aflat ca atacatoare bause bine inainte de a iesi aproape goala pe strazi, in miezul iernii. Pentru fapta sa, atacatoarea a primit o amenda usturatoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: