A ieșit la iveală conversația dintre Roberta și fosta soție a lui Sebastian de la „Casa iubirii”! Incredibil ce și-au putut spune cele două: „Tu o să rămâi doar mama copilului său, iar eu prima lui iubire reală!”

Autor: Lavinia Medrea

Recent, Roberta de la „Casa iubirii” și fosta soție a lui Sebastian au purtat o conversație acidă pe Internet.

Roberta, una dintre concurentele sezonului 3 „Casa iubirii”, show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea, are o relație cu Sebastian, un alt concurent. Tânărul a avut o soție alături de care a făcut și un copil, iar recent o conversație dintre fosta parteneră a tânărului și Roberta a ieșit la iveală. 

A ieșit la iveală conversația dintre Roberta și fosta soție a lui Sebastian 

Roberta și Sebastian au avut încă de la început o relație plină de pasiune, foc și neînțelegeri. Chiar dacă în urmă cu două zile tânăra a decis să încheie relația cu iubitul ei, iată că aceasta a realizat, de fapt, cât de mult îl iubește pe Sebastian atunci când acesta a lipsit pentru că a fost la spital pentru analize după ce s-a simțit foarte rău.

Prin urmare, Roberta și Sebastian s-au împăcat dulce în camera roșie ieri, 19 iunie 2024. 

Citește și: Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

După aceste evenimente, a apărut în mediul online o conversație purtată între Roberta și fosta soție a lui Sebastian, mama fetiței lui, pe TikTok live, prin intermediul comentariilor.

Întreaga discuție s-a format din cauza anumitor persoane care au aflat cum arată fosta soție a lui Sebastian și au început să le compare pe ea și Roberta, lucru care a stârnit scântei, relatează WOWbiz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Vă dați seama că nu există comparație!”, a spus Roberta, atunci când un comentator i-a spus să-l întrebe pe Sebastian dacă seamănă cu fosta lui soție.

„Fiecare femeie este specială în felul ei! Ai dreptate, nu există comparație, clar, pentru că eu voi rămâne pentru totdeauna mama copilului său!”, a spus fosta soție a lui Sebastian, în secțiunea de comentarii, când a auzit cuvintele Robertei.

Citește și: Virginia, mesaj subtil pentru Robi pe Internet! „Este o pedeapsă suficientă”. Tânăra a reacționat tăios după comportamentul fostului ei iubit

Ironii usturătoare și subtile între Roberta și fosta soție a lui Sebastian

Cu toate că Roberta și fosta soție a lui Sebastian păreau să aibă o conversație pașnică, iată că ironiile subtile nu au dispărut între cele două femei.

„Nu era un atac asupra ta, m-am referit că nu este ok să fie comparație între noi, pentru că tu o să rămâi doar mama copilului său, iar eu prima lui iubire reală!”, a spus Roberta, după ce a văzut răspunsul fostei soții a lui Sebastian.

„Prima lui iubire reala va rămâne Aylin (n.r.: fiica lor). În rest vă doresc tot binele din lume și sper să fiți fericiți cu adevărat!”, a replicat fosta soție a lui Sebastian.