A iesit pe strada intr-o pereche de pantaloni care abia ii acopereau fesele. Uite ce a patit aceasta fata din cauza asta! Tu te-ai fi imbracat asa pe strada?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:31

Imaginile de mai jos au devenit virale pe YouTube si au strans pana acum peste 631.000 de vizualizari.

Filmuletul poate fi considerat atat o farsa, cat si un experiment social: o tanara iese pe strada imbracata foarte provocator, in niste pantaloni extrem de scurti care abia ii acopera fesele.

Cei ce au pus la cale totul au vrut sa vada cum reactioneaza barbatii, dar si femeile atunci cand vad asa ceva. Rezultatele au fost partial uimitoare.

Domnii au reactionat asa cum se astepta toata lumea: au lasat tot ceea ce faceau in acel moment si au admirat privelistea din fata lor, chiar si atunci cand erau alaturi de partenerele de viata.

Ceea ce este surprinzator este ca au fost si femei care au facut exact acelasi lucru, fara a o privi pe tanara intr-un mod critic. Voi cum ati reactiona daca ati vedea asa ceva pe strada?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile: