A implinit doar cinci ani si a avut parte de o ANIVERSARE DE LUX VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:02

Aniversare inedita in Capitala!

Limuzine, porumbei, covor rosu si bijuterii pretioase. Toate pentru printesa lui tata, Monica! O fetita de numai 5 ani care a ramas fara mama prea devreme, iar tatal vrea sa-i compenseze pierderea suferita cu o viata frumoasa, plina de daruri si atentii.

O zi speciala, vestimentatie speciala! Rochita cu mii de floricele si aplicatii aurii a fost creata de desigenri celebrii in Romania. Dar mai bine o lasam pe sarbatorita sa ne prezinte tinuta! Monica este sufletul lui Rudolf, un om de afaceri din Bucuresti.
Viata lui nu a fost tocmai una roz. A ramas vaduv de tanar si cu o tristete imensa in suflet. Fetita lui a fost privata de dragostea mamei sale. Pentru a-i compensa suferinta el ii face toate poftele. De aici si petrecerile fastuoase de unde nu au lipsit an de an rudele si prietenii apropiati. Ziua de 1 Aprilie este una de sarbatoare, iar vecinii cu voie sau fara voie, participa la aceasta petrecere grandioasa care ii lasa pur si simplu fara cuvinte.


A sosit momentul ca printesa lui tata sa paseasca pe covorul rosu si sa salute multime adunata langa limuzinele luxoase. E un moment maret incununat cu zborul porumbeilor care ofera curiosilor un spectacol de zile mari. Ati spune ca vizionati un film hollywoodian, dar nu e asa! Este realitatea romaneasca a unui tata care vrea sa-i ofere micutei sale si soarele si luna daca ar putea. Deocamdata i-a facut o aniversare de lux, care ar putea face parte dintr-un scenariu de film de succes.


Cine sa stie mai bine decat regina dansului din buric, Cornelia, povestea micutei Monica. Hai sa o auzim! Si cum dorinta Monica este porunca pentru toti, a venit si tortul. Un tort cu totul si cu totul special!

 

Taguri: