A implinit o suta de ani si nu sta locului o clipa! Tanti Domnica gateste si are grija de gospodarie  la fel ca-n tinerete

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 09:35

Ce sfaturi are pentru noi doamna cu un veac in spate aflati acum!

Imbracata elegant cu o bluza rosie si un sirag de perle albe la gat, tanti Domnica i-a primit pe reprezentantii autoritatilor locale cu zambetul pe buze.Ca doar nu in fiecare zi are parte de o astfel de aniversare.

Nici nu ai zice ca tanti Domnica tocmai a implinit 100 de ani.  Arata mult mai tanara si traieste mai sanatos decat multi dintre noi. La un secol de viata, femeia nu se gandeste deloc la  varsta pe care o are.

Tanti Domnica s-a nascut in 1916 la Curtea de Arges si a venit in Pitesti pentru a-si  urma studiile. A lucrat apoi  contabila la banca si si-a intemeiat o familie frumoasa.   Acum, la 100 de ani, se mandreste cu fiica sa, de la care are nepoti si stranepoti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tanti

Domnica este vaduva de 30 de ani, insa, a avut o viata frumoasa, fara certuri  si  neintelegeri, si nu a renuntat nicio zi la activitatile casnice. Centenara are cateva sfaturi si pentru mamele de  fete. Tanti Domnica i-a impresionat pe reprezentantii autoritatilor locale, care au premiat-o si i-au adus cadouri. Nu i-a lasat  sa plece pana nu i-a cinstit cu un pahar cu vin.

 

Taguri: