A inceput Carnavalul de la Venetia! Peste 100.000 de turisti asista la spectacol

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Peste 100 de mii de persoane deghizate in diferite personaje au asistat la traditionalul "Zbor al ingerului".

Acesta marcheaza debutul oficial al Carnavalului de la Venetia. "Ingerul" din acest an a fost o studenta in varsta de 22 de ani, imbracata intr-o rochie eleganta, care a coborat de pe campanila bazilicii San Marco  cu ajutorul unor corzi de siguranta. Celebrul carnaval din Orasul Dogilor va dura in acest an pana pe 4 martie.

La ora 12.00, Julia Nasi, o temerara, studenta venetiana în vârsta de 22 de ani, legata cu corzi de siguranta metalice, a coborat din varful campanilei, de la o inaltime de 80 de metri, spre cei 105.000

italieni si turisti veniti la Venetia pentru a participa la unul dintre cele mai renumite carnavaluri din lume, potrivit cifrelor comunicate de politia italiana.

Concursuri pentru desemnarea celui mai frumos costum sunt organizate in piata San Marco. Premiul final pentru cel mai frumos costum al carnavalului va fi înmanat pe 4 martie.
##VIDEO103713##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.