A inceput invazia terestra in Siria! Imagini cu bombardamentele au fost postate de localnici pe retelele de socializare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 20:39

Sunt momente socante in care ranitii sunt scosi pe targa si dusi spre masinile de salvare.

Aceste scene sunt filmate de martori ai bombardamentului din provincia Hama. Cel care a postat imaginile spune ca zona a fost atacata de aeronavele rusesti, sunt oameni care alearga disperati in toate partile, unii pentru a-si salva semenii sau altii care vor sa scape dintre ruine. Salvatorii cauta printre cladirile prabusite alte eventuale victime.

Printre rachete si obuze, atacurile sustinute aerian de Rusia lasa in urma victime nevinovate.

In aceste imagini se poate observa un elicopter al armatei siriene care lanseaza cateva bombe asupra zonei unde se afla cel care filmeaza. Nu se stie inca numarul victimelor bombardamentului de ieri, dar imaginile arata cum mai multi oameni sunt scosi dintre ruine si carati in masinile de salvare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Occidentul

acuza in continuare Rusia de faptul ca bombardeaza intentionat pozitiile rebelilor care se impotrivesc regimului presedintelui Bashar al-Assad. In schimb, Moscova a afirmat ca numai ieri au fost distruse 27 de tinte ale statului islamic in provinciile Hama, Homs si Raqqa. Pe de alta parte, Alianta Nord-Atlantica este pregatita sa trimita trupe în Turcia pentru a-si apara aliatul din flancul sudic, afirma secretarul general al NATO, dupa ce avioane rusesti au încalcat spatiul aerian turc.