A inceput isteria Twilight! Mii de tineri asteapta in fata cinematografului din Los Angeles premiera filmului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:45

De un an asteapta milioane de fani din toate colturile lumii acest film - Twilight - Breaking Dawn Two - ultimul din seria care a isterizat planeta.

Acum, Bella, care a devenit mama si a fost la un pas de moarte, se transforma in vampir. Povestea de dragoste dintre Bella si Edward ajunge la final in aceasta mega-productie- un final tinut secret mai ceva ca un document al Pentagonului.

Mii de fani- veniti chiar si din Mexic, asteapta de o saptamana in fata cinematografului din Los Angeles unde va fi premiera mondiala filmului. Si-au instalat corturi, si-au adus de acasa tot ce le trebuie- inclusiv scaune si asteapta sa vada finalul unei povesti captivante.


Dincolo de aprecierile fanilor, si actorii din Saga Amurg au legat prietenii stranse pe platourile de filmare in cei cinci ani de cand lucreaza impreuna.

Cea mai mediatizata, insa, ramane relatia pe care Kristen Stewart si Robert Pattinson au o au si in viata de zi cu zi, nu doar pe marile ecrane. Ea l-a inselat cu regizorul, el a decis sa se desparta, dar... tot impreuna au ramas, ca si in film.


Seria Twilight are 5 filme, inspirate toate din romanele fantastice, cu acelasi titlu, ale scriitorului american Stephenie Meyer.

Carti sunt doar 4, dar, datorita succesului, producatorii au decis ca Saga Amurg sa aiba 5 filme, al patrulea roman fiind impartit in doua.











 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.