A început lupta pentru titlul de “Cel mai bun clarvăzător al României”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:22

Urmăriţi Clarvăzătorii în fiecare joi, de la ora 21:00, în care poveşti reale, mărturii istorice, cazuri inedite vor fi prezente în fiecare emisiune!

Kanal D a lansat ieri, 8 octombrie, cel mai neobişnuit reality-show din istoria televiziunii din România – Clarvăzătorii-, show prezentat de actorul Marius Chivu.

În prima ediţie, emisiunea Clarvăzătorii a debutat cu detalii despre desfăşurarea castingului, cum au fost testaţi concurenţii şi ce probe au trecut pentru ca în final să rămână doar 8 concurenţi în lupta pentru cel mai bun clarvăzător al României.

Tot pentru a veni în întâmpinarea telespectatorilor, Kanal D a pus la dispoziţie un număr de sms prin care publicul să îşi exprime opiniile despre show-ul Clarvăzătorii.

Pe parcursul emisiunii au fost transmise peste 2110 de sms-uri, în care telespectatorii şi-au exprimat interesul pentru emisiune, opiniile lor şi dorinţa de a afla cât mai multe despre clarvăzători.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

“Ieri aţi văzut cum am ales concurenţii, că

nu minţim, aţi văzut că este un show pe bune. În fiecare joi, vă vom aduce în atenţie poveşti adevărate de viaţă ale unor oameni care au avut momente de reală cumpănă în viaţă, întâmplări dovedite istoric, fapte reale. Acum am început şi suntem De Neoprit!”- mărturiseşte Marius Chivu
 

 

Taguri: