A început programul „Litoralul pentru toți”: Turiștii pot beneficia de reduceri de până la 70%

Autor: Cristina Mocanu

A început programul „Litoralul pentru toți”

Sursa: pexels.com

A început programul „Litoralul pentru toți”, iar turiștii au profitat de vremea frumoasă și au luat plajele cu asalt.

Programul „Litoralul pentru toți” 2024 a început, oferind reduceri de până la 70% pentru turiștii care vizitează litoralul românesc. Vremea excelentă și prețurile avantajoase au atras deja mulți vizitatori pe plajele de la Marea Neagră.

Programul „Litoralul pentru toți” a început

A început programul „Litoralul pentru toți” 2024, oferind turiștilor ocazia de a se bucura de vacanțe la prețuri reduse pe litoralul românesc. Ediția din acest an a debutat cu succes, atrăgând un număr mare de vizitatori datorită vremii frumoase și prețurilor avantajoase.

Prima zi a lunii iunie a marcat începutul verii, aducând temperaturi aproape de 30 de grade Celsius, ideale pentru o zi de relaxare la malul mării. Plajele s-au umplut de turiști încă de dimineață, toți dornici să profite de ofertele speciale. Programul „Litoralul pentru toți” oferă reduceri de până la 70% pentru cazare și servicii turistice, valabile timp de trei săptămâni de la lansare.

Turiștii au profitat de vremea frumoasă

Vizitatorii s-au bucurat de soarele strălucitor și adierea ușoară a vântului, care a creat condiții perfecte pentru o zi petrecută la plajă. Atmosfera a fost animată, cu oameni relaxându-se pe șezlonguri, savurând apa caldă și briza plăcută a mării. Administratorii plajelor au confirmat că prețurile sunt foarte accesibile în această perioadă, făcând astfel litoralul românesc o destinație atractivă pentru toți cei care doresc să se bucure de vară fără a cheltui sume mari de bani.

Citește și: Top 6 plaje sălbatice și ascunse din România! Peisajele care îți iau respirația și care par din altă țară! Puțină lume știe de ele

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„1 Iunie a venit cu soare, căldură și apă caldă, creând condițiile perfecte pentru începutul sezonului estival.

Oamenii se bucură de soare și briză, iar prețurile sunt foarte mici,” a declarat un administrator de plajă pentru Știrile Pro TV. Acesta a subliniat că interesul pentru litoral este în creștere datorită ofertelor avantajoase și condițiilor meteo favorabile.

Nu doar plajele au fost aglomerate, ci și piscinele cu apă încălzită, preferate de turiștii care au dorit să se relaxeze în confortul șezlongurilor.

Aceștia au profitat de facilitățile oferite, petrecând întreaga zi în aer liber și bucurându-se de reducerile substanțiale din cadrul programului „Litoralul pentru toți”.

Programul continuă să fie o inițiativă de succes, stimulând turismul pe litoralul românesc în afara sezonului de vârf și oferind oportunități de vacanță accesibile pentru toată lumea. Cei interesați de o escapadă la mare mai au la dispoziție trei săptămâni pentru a beneficia de aceste oferte speciale.

Citește și: Unde se află plaja 23 August? Locul din România care face furori pe TikTok

Cu un început promițător și condiții excelente pentru relaxare, „Litoralul pentru toți” 2024 se dovedește a fi o alegere populară pentru turiștii români care doresc să se bucure de soare, mare și distracție la prețuri reduse. Astfel, programul își îndeplinește scopul de a face vacanțele la mare accesibile pentru cât mai mulți oameni, contribuind totodată la revitalizarea turismului pe litoralul românesc.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.