A inceput sa ii SCANEZE burta de gravida, iar cand viitoarea mamica s-a uitat pe ecran, a ramas BLOCATA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:18

Ecografiile sunt intotdeauna un motiv de surpriza pentru o familie. E adevarat, nu intotdeauna, insa sunt si cazuri in care vestile primite devin adevarate surprize pentru viitorii parinti.

Acest lucru a patit si viitoarea mamica din imaginile alaturate cand a mers la o ecografie de rutina. Ceea ce e diferit in legatura cu cazul ei este faptul ca, acum trei luni cand a mers la ecografie, medicul i-a spus ca nu este cazul sa se astepte la asa ceva!

Tot ce putem spune este ca mamica nu se astepta la o asemenea veste desi, ulterior, a marturisit ca simtea ca nu asteapta doar un singur bebelus.

Reactia ei este una care te va face cu siguranta sa te bucuri!

La inceput, medicul a intrebat-o ca, de ce nu i-a spus ca asteapta doi bebelusi, moment in care femeia a sarit ca arsa de pe pat si a inceput sa rada si sa se bucure frenetic. Urmareste VIDEO si vezi o reactie de milioane a femeii insarcinate cu doua fetite gemene!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.