A inceput sa PLANGA atunci cand si-a vazut fiica imbracata cu o astfel de ROCHIE!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:32

Rebecca Kirtman avea 16 ani cand a murit intr-un accident de masina, insa, cu mana pe inima, putem spune, ca a lasat ceva in urma la o varsta atat de frageda.

Rebecca era o adolescenta care si-a dorit din tot sufletul sa isi ajute semenii nevoiasi. Astfel, ea a pus bazele unui proiect numit "Becca's Closet". Adolescenta s-a gandit la aceasta mica fundatie inca de cand era la liceu si, prin forte proprii, a reusit sa faca fericite sute de adolescente fara posibilitati materiale.

Chiar daca Rebecca a trecut in nefiinta, multe domnisoare fara posibilitati materiale vin la fundatia ei si isi aleg rochia visurilor destinata balului de absolvire sau unui eveniment marcant din viata lor.



Toti cei care cunosc povestea Rebeccai, au ramas profund impresionati de gestul ei. E mare pacat ca, o fata atat de tanara si cu o inima atat de mare, si-a pierdut viata la o varsta atat de frageda. Insa, visul ei continua si face multi oameni fericiti!

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”