A inceput sa planga atunci cand si-a vazut NEPOATA imbracata ASA la balul de absolvire!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:19

Bunica din clipul de mai jos a fost luata prin surprindere de nepoata ei care s-a imbracat intr-o anume tinuta pentru balul de absolvire.

Cand a vazut-o imbracata ASA la petrecere de sfarsit de liceu, bunica acestei fete a fost cuprinsa de o emotie puternica incat a izbucnit in plans. Toata familia s-a adunat in curtea din spate pentru a-i face fetei fotografii si a o filma. Imbracata intr-o rochie diafana, de un roz pal, tanara a ales sa ii faca o surpriza bunicii cu aceasta aparitie. Ea a stiut ca o va face fericita pe una dintre cele mai dragi fiinte sufletului ei si a imbracat fix aceeasi rochie pe care bunica a purtat-o la balul ei de absolvire.

Cand femeia a vazut-o pe nepoata ei, a izbucnit in lacrimi si a intrebat-o daca, chiar va purta asta la bal, iar fata i-a raspuns cu incredere ca da. Intr-adevar, rochita este superba si ii venea de minune. Bunica n-a rezistat si a vrut sa imortalizeze momentul tinand-o strans in brate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”