A inceput sa PLANGA de EMOTIE pe scena inainte sa cante. Nimeni nu se astepta, insa la ceea ce avea sa urmeze!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 05:10

Coplesita de emotii pe scena unui concurs de talente muzicale, tanara din imagine a crezut initial ca nu o sa poata interpreta piesa pe care o pregatise.

Orice artist are emotii si fluturi in stomac inainte de a intra pe scena, insa pentru o tanara de 20 de ani din Statele Unite situatia era cu totul diferita. In varsta de 20 de ani, Anna Clendening fusese diagnosticata inca de la 14 ani cu anxietate si depresie cronica. De multe ori nu reusea sa iasa din casa si avea deseori atacuri de panica.

Parintii au dus-o la mai multi specialisti, insa concluzia acestora a fost ca singura persoana care o poate ajuta pe tanara este ea insasi.

Neajutorati in ceea ce priveste situatia fiicei lor, parintilor nu le-a mai ramas decat speranta. Insa ideea de a participa la un concurs de talente muzicale, a incantat-o atat de mult pe Anna, incat a uitat de boala ei. Si-a adus, insa aminte pe scena, in fata a mii de oameni, tocmai cand se pregatea sa inceapa sa cante.

Credeti ca a putut depasi momentul sau s-a lasat coplesita de emotii?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: