A inceput sa simta dureri in zona stomacului si nu stia ce are, iar cand a ajuns acasa a vazut ca sangereaza! Pana sa ajunga ambulanta ceva socant i s-a intamplat! Uite ce a patit aceasta femeie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 01:35

Tanara din imaginile alaturate a avut parte de o experienta care a marcat-o profund si care i-a schimbat viata radical.

Klara Dollan, in varsta de 23 de ani, se pregatea sa mearga la birou, ca in oricare alta dimineata. La un moment dat a inceput sa simta dureri usoare la nivelul stomacului, insa nu le-a dat importanta si si-a continuat rutina matinala.

A mers la serviciu, ulterior s-a intors acasa, iar in tot acest timp s-a simtit din ce in ce mai rau. Ajunsa in propria locuinta a observat ca a inceput sa sangereze, moment in care si-a strigat vecina si a rugat-o sa sune la ambulanta.



"Nu stiam ce se intampla cu mine si ma panicasem foarte tare. Tot ce stiu este ca la un moment dat am simtit o nevoie puternica de a impinge, si am impins. Am avut un soc cand am vazut capul bebelusului iesind", a spus ea.

Klara habar nu avea ca este insarcinata. Ea nu avusese greturi, nu ii crescuse burta, iar totul a fost cu atat mai neasteptat cu cat ea lua si pastile contraceptive de ceva vreme.


Iata cum arata fata insarcinata in 7 luni:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri: