A inceput scoala! Emotii mari pentru elevi in prima zi de cursuri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:18

Adio trezit la miezul zilei si joaca cat cuprinde. Scoala a inceput cu multe schimbari in acest an, iar milioane de copii din intreaga tara si-au luat ghiozdanul din cui si s-au reintors in salile de clasa.

E drept ca o motivatie in plus le-a fost data si de hainutele cu care s-au innoit in ajun de incepere a scolii. Parca viitorul arata altfel cand pasesti in sala de clasa cu pantofii proaspat scosi din cutie si cu haina cea noua pe tine. Dar indiferent ca sunt la prima experienta cu scoala sau au deja "antrenament" in domeniu, cu totii au simtit pe pielea lor ce inseamna sa incepi un an nou: emotie maxima!

Nu doar elevii au simtit fluturasii din prima zi.

In timp ce unii au fost emotionati la gandul noului an, altii au avut emotii ca nu vor ajunge la timp. Copiii au fost nevoiti sa ajunge la scoala cu taxiul sau microbuzul deoarece tramvaiele si troleele nu au circulat din cauza ca vatmanii au fost in greva.

Cu greva sau fara, toata lumea se apuca de astazi serios de treaba! Peste 3 milioane de scolari si prescolari au trecut azi pragul scolilor.
Ii asteapta 36 de saptamani in care vor putea sa demonstreze cat de buni sunt la invatatura.

##VIDEO79150##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?