A inceput sezonul de vanatoare! Padurarii si-au incarcat pustile si au pornit dupa prada

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 18 oct 2020, 09:00

Primii luati in vizorul armei au fost mistretii. Vanatorii si-au aluat cainii si armele si au pornit in cautarea celor mai dolofani porci salbatici.

De cum s-a crapat de ziua, zeci de vanatori au luat-o la pas prin padure dupa mistreti. Echipati corespunzator si insotiti de caini special antrenati, vanatorii au inceput sa caute trofeele mult visate. Doar ca animalele s-au cam lasat asteptate.

Totul trebuie pus la punct pana in ultimul detaliu, o singura greseala si vanatul poate sa scape. Nea Onti, vanator vechi, stie toate secretele mistretilor, nici unul nu i-a scapat pana acum.

Vanatorul nostru stie ca odata ce da de urma vanatului, nu-i ramane decat sa astepte linistit ca animalul salbatic sa vina direct la el.

Ei, dar nu doar nea Onti este vanator cu experienta, si doamna Nora este pasionata de vanatoare. Cu toata strategia folosita de vanatori, mistretii au reusit sa-i pacaleasca si nu s-au lasat prinsi. S-au plimbat in voie prin padure, insa nici unul nu a trecut prin fata pustilor.

I-au mirosi pe vanatori de la kilometri intregi si s-au ferit, de parca au stiut ce ii astepta. Vanatorii au plecat asa cum au venit, cu tolbele goale si cu speranta ca data viitoare vor avea mai mult noroc.

##VIDEO79179##

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?