A inceput sezonul reducerilor la haine!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:44

Doamnelor, domnisoarelor, partenerii dumneavoastra nu mai au nicio scuza! Sunt datori sa va însoteasca la cumparaturi!

In magazine a început sezonul reducerilor! Cât au intrat preturile la apa, va spunem acum! Forfota mare astazi in mallurile din toata tara. S-a dat startul la reduceri.

Domnilor, priviti cu atentie acest aparat, daca iesiti cu partenera la cumparaturi, el va va scapa de faliment. Cu ajutorul lui se micsoreaza preturile produselor cu pana la 70 la suta. Chiar daca dau marfa aproape degeaba, comerciantii spun ca reducerile le sunt de folos.

Fiti, insa, cu ochii in patru sa nu care cumva sa va lasati pacaliti de afisele de la intrarea in magazine! Un produs cu pret redus trebuie sa aiba mereu o eticheta rosie care sa contina urmatoarele informatii: „eticheta cu pretul vechi, intreg, plus reducerea aplicata”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La asemenea reduceri si clientii s-au inmultit: „ am avut 1000 de clienti dintre care 60 la suta au cumparat reduceri”, ne spune o vanzatoare.

Va dam un sfat... in zilele de weekend, nu veti avea loc sa va plimbati printre raionele preferate... in timpul saptamanii la primele ore ale diminetii, magazinele sunt aproape goale.

 

Taguri: