A inchiriat in graba un apartament, fara sa se uite atent la detalii. Cand a intrat in baie si a vazut ce montase proprietarul pe rezervorul vasului de WC, i-a picat fata!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 03:05

Se pare ca proprietarul unei locuinte de inchiriat din orasul australian Melbourne a instalat in baie un dispozitiv care trage apa doar cand este introdusa o moneda in aparat.

Un utilizator al site-ului reddit.com s-a plans online de situatia neplacuta in care se gaseste, considerand ca e ilegal sa nu poata trage apa daca nu plateste pentru asta de fiecare data.

"Platesc deja apa care intra la mine in apartament. Spune ca e o taxa a guvernului, ca sa economisim apa. De ce o colecteaza el?", s-a plans chiriasul.

Unii utilizatori i-au recomandat sa se adreseze presei, in timp ce altii i-au sugerat sa ridice capacul rezervorului si sa traga apa manual ori sa foloseasca o galeata cu apa de la chiuveta.

Tu cum ai reactiona daca ai gasi un astfel de dispozitiv in baie?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: