A inchiriat o duba pentru a-si transporta mobila, insa a INGHETAT cand a deschis portbagajul. “Nu se uita un asemenea bagaj”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:32

Un barbat din Manchester a ramas socat cand a deschis portbagajul unei dube pe care o inchiriase pentru a transporta mobila.

Steve Potter, un barbat in varsta de 40 de ani din Marea Britanie a inchiriat o duba pentru a transporta mobila, insa nici prin gand nu i-a trecut ca va gasi si "ajutoare" in portbagajul masinii. Cand a deschis portiera din spatele dubei, barbatul a vazut un sarpe lung de peste 150 cm, din specia North American Red Corn snake.

Expertii sustin ca un astfel de exemplar nu este veninos, insa barbatul a fugit mancand pamantul si nu i-a mai trebuit nici masina.

" E bizar sa uiti un sarpe in duba. Lumea uita de obicei o valiza, orice altceva, dar nu un sarpe", a declarat barbatul pentru Daily Mail.

Steve Potter a inapoiat duba companiei de unde o inchiriase, cu sarpe cu tot. Autoritatile presupun ca sarpele ar fi animalul de companiei al vreunui client care a inchiriat duba si incearca sa dea urma stapanului reptilei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.