A INCREMENIT cand a vazut ce a nascut o oaie din gospodaria lui! Nici acum nu ii vine sa creada cum arata mielul care a venit pe lume

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:28

Un barbat din Rusia a trait un adevarat soc in momentul in care a vazut ce a nascut o oaie pe care o avea in gospodarie.

Mielul care a venit pe lume sufera de o malformatie grava, din cauza careia capul lui seamana cu cel al unui om foarte batran. Blasius Lavrentiev, in varsta de 45 de ani, marturiseste ca nici acum nu si-a revenit din soc.

"Am avut o iarna grea, asa ca am ramas placut surprins cand am vazut ca una dintre oi este insarcinata. Cand in sfarsit mielul a venit pe lume am ramas blocat: chipul lui semana cu cel al unui om batran!".



Barbatul spune ca a primit o oferta de la un circ local, care i-a oferit de 10 ori pretul unui miel normal. El insa a refuzat si este hotarat sa pastreze animalul in viata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”