A incremenit cand a vazut o lumina aprinsa timp de mai multe zile in cladirea unui spital abandonat din 2005. Panicat, a sunat la Politie. E incredibil ce au descoperit oamenii legii acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:06

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au starnit dezbateri aprinse in mediul online.

Totul a inceput dupa ce mai multe persoane au fotografiat o lumina la unul dintre etajele unui spital abandonat inca din 2005, dupa uraganul Katrina.

"La inceput am crezut ca mi se pare si ca este o iluzie optica. Dar am urmarit cu atentie si acea lumina a stat aprinsa incontinuu, timp de mai multe zile. Nu inteleg ce e acolo si cum este posibil asa ceva, mai ales ca spitalul a fost inchis in 2005", spune un barbat.



In cele din urma autoritatile au fost anuntate si au mers la fata locului pentru a vedea despre ce este vorba. Oamenii legii au gasit acolo mai multe placi de lemn, care erau infasurate in lumini.

Nimeni nu stie insa cum au ajuns acolo, cine este persoana care le-a dus acolo si care este motivul pentru care a facut asta. Incidentul este in prezent investigat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.