A incremenit cand si-a vazut copilul pe care l-a nascut: nu cantarea mai mult de 900 de grame si avea probleme la creier si la inima! Doctorii i-au spus ca nu va trai mult, dar recent a implinit 12 ani. Uite cum arata acum

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 21:40

Sa-ti vezi propriul copil confruntandu-se cu probleme medicale este cosmarul oricarui parinte.

Situatia este cu atat mai grava atunci cand cei mici se nasc cu fel de fel de malformatii si afectiuni rare, in astfel de situatii optiunile medicilor fiind limitate.

Cu toate acestea Kenadie Jourdin-Bromley, o fetita acum in varsta de 12 ani, traieste o viata minunata. Ea a venit pe lume suferind de o forma grava de nanism.

La nastere nu cantarea mai mult de 900 de grame, avea creierul, inima si sistemul circulator afectate iar medicii nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire.



Cu toate acestea Kenadie a deminstrat ca este o luptatoare si a reusit sa treaca peste toate obstacolele din viata ei. Desi este diferita fata de cei din jur, fetita are foarte multi prieteni si traieste din plin fiecare clipa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”