A infasurat un elastic de cauciuc in jurul unui OU: Rezultatul este de-a dreptul MAGIC!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Cu siguranta ati vazut in magazine oua imachetate frumos in hartie sau pe cele de ciocolata amabalate atat de creativ incat iti vine sa le iei pe toate acasa.

Si cum nu mai e mult pana la Paste, ne-am gandit sa iti propunem o metoda inedita de a colora ouale.In multe culturi, oul este simboulul unei vieti noi si al fertilitatii.

In religia crestina, oul reprezinta viata, dar si un pantece gol. Bisericile ortodoxe vopsesc ouale in rosu pentru ca simbolizeaza sangele lui Hristos, insa sumerienii si egiptenii din antichitate vopseau si ei oua si le puneau in morminte alaturi de cei care au trecut in nefiinta.

Oricare ar fi motivul traditional, decorarea oului este intotdeauna un motiv de bucurie si un prilej de a scoate la lumina noi idei creative. Cel mai frumos este sa faci acest lucru ajutat de cei mici. Insa, cand ei nu sunt la indemana poti folosi cateva trucuri din imaginile de mai jos. Incearca sa folosesti cateva elastice de cauciuc si putina substanta colorata. OO sa te distrezi de minune decorand astfel oua!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.