A INGHETAT cand a vazut ce se afla in masina din fata! Imaginea care IL VA URMARI toata viata FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:10

Nu stim daca si-a revenit din soc sau nu, insa un baietel de 9 ani cu siguranta va tine minte multa vreme de acum incolo inceputul acestei vacante de vara.

Imediat ce a terminat scoala micutul, impreuna cu familia, s-au suit in masina si au pornit la drum spre o vacanta care se anunta a fi de vis.

 

Doar ca parintii lui i-au facut o farsa care l-au speriat destul de tare. Mergand pe autostrada acestia au observat la un moment dat ca in masina care mergea in fata lor erau doua costume destul de infricosatoare, foarte bine realizate.

 

Observand ca fiul lor doarme pe bancheta din spate, au decis sa il pacaleasca. L-au trezit brusc urland, de parca ar fi fost in pericol, si i-au aratat costumele.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Neintelegand ce se intampla baietelul

a tras o speritura zdravana a inceput sa tipe si sa planga, potolindu-se doar dupa 5 minute, cand si-a dat seama ca a fost victima unei farse.

 

Voi ce credeti, au exagerat parintii?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.