A INLEMNIT cand a deschis cutia cu cereale cumparate de la supermarket: “Era sa-mi omor nepotul!”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 15:15

O femeie in varsta de 50 de ani din Marea Britanie a facut o descoperire socanta cand a deschis cutia cu cereale pe care o cumparase de la supermarket.

Pauline Henderson se pregatea sa-i puna nepotului micului dejun. Cum cerealele cu lapte nu lipseau din meniul micutului, bunica a deschis o cutie cu cereale pe care tocmai o cumparase de la supermarket, special pentru nepotul ei.

Insa cand a turnat o parte din continut in bol, femeia a tipat de ceea a vazut in farfurie! Printre fulgii de porumb era un soarece mort! Pauline Henderson a fost de-a dreptul dezgustata! Dar cel mai mult a infiorat-o gandul ca putea sa-si otraveasca nepotul.



Femeia a mers la supermarket, insa personalul de aici a indrumat-o sa contacteze producatorul deoarece cutia era sigilata si fusese depozitata corespunzator in supermarket. Reprezentantii producatorului au declarat pentru Daily Mail ca vor investiga acest incident, specificand ca pun siguranta consumatorului pe primul loc.

Pauline Henderson a facut plangere si la serviciul pentru Protectia Consumatorului. Femeia a declarat ca tine farfuria sigilata in congelator pana cand vor sosi inspectorii abilitati care se ocupa de cazul ei.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.