A INLEMNIT cand a desfacut ambalajul de la batonul de ciocolata: “Cum sa le dau copiilor asa ceva?”

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 23:15

Un barbat din Marea Britanie s-a declarat scandalizat de ce a gasit intr-un baton de ciocolata. A reclamat producatorul pentru lipsa de decenta.

Robin Jacobs, un avocat in varsta de 31 de ani din Marea Britanie, s-a declarat scandalizat in momentul in care, sustine el, a observat un penis ingravat pe un baton de ciocolata." M-a surprins, nu am mai vazut un asemenea desen pe vreun baton de ciocolata. Ce cauta un penis desenat pe un produs adorat de copii? Nu are rost sa ne prefacem! E evident ce arata desenul", a declarat avocatul pentru cotidianul The Mirror.



Producatorii s-au declarat si ei la randul lor scandalizati de imaginatia clientului, sustinand ca desenele de pe baton nu reprezinta un penis." Ne pare rau ca dl. Jacobs e de parere ca desenul reprezinta organul genital barbatesc. Imaginea reprezinta, de fapt capul unui cal, se poate observa si capastrul. Langa aceasta imagine mai este desenat si capul unui baietel, batoanele de ciocolata fiind un desert perfect pentru copii", a explicat un reprezentant al companiei care a produs buclucasa ciocolata.


Cotidianul britanic The Mirror a facut de asemenea un sondaj online intrebandu-i pe cititori daca imaginile sunt decente pentru un copil. Cel putin 60% au raspuns cu "Da". Voi ce vedeti in aceste imagini? Vi se pare ceva in neregula?



Sursa foto: mirror.co.uk

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.